Webshopunkban csak felújított, használt laptopok és számítógépek vásárolhatóak, 2 év garanciával!

A 21. században már egyáltalán nem meglepő, ha munkánkat otthonról végezzük. Pláne, ha rajtunk kívül álló okok miatt kényszerülünk otthoni környezetbe. Mivel ez egy igazán aktuális helyzet, úgy gondoltuk összeszedünk néhány tudnivalót, információt, hogy miért fontos a megfelelő munkaeszköz kiválasztása.

Ahhoz, hogy minél kényelmesebb és hatékonyabb legyen munkája a home office keretein belül is, mindenképp olyan készülékre van szüksége, amely

könnyen mozgatható, használatát nem befolyásolja nagymértékben lakása kialakítása,
ebből adódóan mérete, súlya ne legyen túl nagy, ám mégis akkora képernyővel rendelkezzen, hogy több ablak és dokumentum megnyitása esetén is átlátható legyen,
valamint alkalmas a hosszútávú munkavégzésre.

Mivel home office esetén nem úgy van, hogy csak átugrunk a szomszéd irodába, a rendszeres vagy akár spontán online meetingek szempontjából még fontos lehet szem előtt tartani a webkamera és mikrofon meglétét, minőségét.

Abból kifolyólag, hogy ma már a legtöbb program, munkahelyi platform felhőalapú, számos irodai munka esetében elsődlegesen webböngészésre használják a számítógépeket, laptopokat. Emellé gyakran olyan alapszoftverek használata társulhat, mint az Office termékek.

Ezeket figyelembe véve nincs szükség a legdrágább készülékek megvásárlására, viszont az olcsóbb kategóriából érdemes a magasabb teljesítményű, gyorsabb készülékek között nézelődni, hogy az egész napos munkavégzés ne jelentsen akadályt.

Mindezek alapján a Laptopok / PC-k munkához kategóriákban található készülékeinket ajánljuk, hiszen ezekben a gépekben minden megvan, amire szüksége lehet otthoni munkavégzés esetén.

Miért érdemes felújított használt laptopot vagy számítógépet vásárolnia?

Weboldalunk sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében.