Webshopunkban csak felújított, használt laptopok és számítógépek vásárolhatóak, 2 év garanciával!

A webshopunkban található legtöbb laptop és számítógép Windows 10 Pro operációs rendszerrel kapható. Ennél fogva úgy gondoltuk, hogy összeszedünk néhány tippet a rendszer használóinak, amikről talán nem mindenki tud, viszont sokak számára hasznosnak bizonyulhatnak.

1. Az éjszakába nyúló fárasztó munkanapokon igenis fontos, hogy picit pihentessük szemeinket. A szemek kímélése azonban a nem megfelelő fényviszonyok, sötétebb helyiségek esetén is elengedhetetlen. Próbálja ki a Műveletközpont Éjszakai fény beállítását!

2. Térjen vissza könnyedén előzőleg félbehagyott feladataihoz! Az Idővonal segítségével megnézheti a korábbi folyamatokat és újra megnyithatja azokat. A tálca Feladatnézet elemét választva vagy a WindowsTab billentyűkombinációt alkalmazva már görgetheti is a múltbéli elemeket.

3. Ugye milyen jó lenne, ha lenne valaki, aki megakadályozná a munka közbeni elkalandozásokat?! A Fókuszsegédet pontosan azért találták ki, hogy a zavaró, figyelmet elterelő alkalmazások, weboldalak ne hátráltassák a felhasználót feladata elvégzésében. A Műveletközpont Fókuszsegéd eleme segít az értesítések korlátozásában.

4. Néha igenis hasznos lenne, ha két képernyője lenne az embernek, viszont a kábelek és a nagyobb hely elfoglalása miatt inkább a kényelmetlenséget választjuk. Egy megnyitott ablak oldalsó képernyőnek való ütköztetésével a képernyő másik felébe kiválaszthatjuk a már megnyitott ablakok egyikét. Így egyszerre két alkalmazást is használhatunk aktívan.

5. A diktálás igencsak népszerűvé vált a mai rohanó világban. A hangfelvételek küldése, valamint a hangalapú keresés sokkal gyorsabb eredményt hoznak, mintha bepötyögjük a szavakat. Ez nemcsak a telefonoknál, hanem számítógépeknél, laptopoknál is így van. A mikrofonjel, vagy a Windows + H billentyűk lenyomásával már kezdhetjük is a diktálást.

+1: További hasznos tanácsokért csak írja be a keresőmezőbe a “tippek” szót!

Miért érdemes felújított használt laptopot vagy számítógépet vásárolnia?

Weboldalunk sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében.